Teckna nätavtal/grundtjänst

*1 februari 2019 höjs kostnaden för nätavtalet till 199kr/mån.
Läs mer om höjningen här 
Du behöver ha ett nätavtal med oss för att kunna använda din anslutning. Det kostar 179kr/mån* och det du betalar för är drift och underhåll av nätet. I nätavtalet ingår en grundtjänst med internet upp till 2Mbit/s. Uppsägningstiden är en kalendermånad, räknat från månadsskiftet efter uppsägningsdagen.

Du som bor i Mitthem, Ragunda Hyreshus eller Ånge Fastigheter (ÅFA)

Kostnaden för nätavtalet och grundtjänsten på 2Mbit/s är inbakat i hyran för dig som bor i Mitthem, Ragunda Hyreshus eller ÅFA. Är du nyinflyttad hos några av dessa hyresvärdar behöver du göra en beställning för nätavtalet och grundtjänsten här.

Samma person på nätavtal och tjänst

För att vi ska kunna identifiera din beställning och du ska få din tjänst så snabbt som möjligt rekommenderar vi att det är samma person som tecknar nätavtalet och beställer tjänst från våra leverantörer.
 1. När du ingår avtal med ServaNet, så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behöver personuppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, utveckla vår verksamhet till nytta för dig och för att exempelvis kunna kontakta dig vid supportärenden. Klicka här för att läsa mer
 2. Från och med 1 februari höjs avgiften för nätavtalet till 199 kronor per månad.
 3. (Tolv siffror: ÅÅÅÅMMDD-XXXX)
 4. (Om annan än anslutningsadressen)
 5. (Faktureringsadressens postnummer och ort)
 6. Kan ta upp till 10 arbetsdagar - en vardag rekommenderas
  calendar
 7. Vi är nätägare fram till överlämningspunkten i ditt hus och du äger tjänstefördelaren som installeras hos dig. Med vårt serviceavtal är du försäkrad och vi står för kostnaderna om din tjänstefördelare skulle gå sönder.
 8. För att förhindra missbruk så måste du klicka på kundvagnen
  bookhomephoneeditdesignshop
* Det här fältet är obligatoriskt