IT-hotell - när du behöver säker förvaring av företagets servrar

Ett enkelt sätt att få mer tid över för kärnverksamheten är att låta oss ta hand om din kommunikationsutrustning genom att hyra en plats i vårt IT-hotell.
Väljer du att placera din kommunikationsutrustning i våra driftsäkra hallar, i Sundsvall eller i Härnösand, så har du ett gott skydd. I hallarna hyr du ett eller flera skåp för era servrar och vi tar hand om fysisk säkerhet genom bland annat övervakning av temperatur och luftfuktighet.
Hallarna är konstruerade enligt stränga krav på säkerhet inom skalskydd, nätinfrastruktur och driftsäkerhet. Vi har även ett larm- och passersystem som skyddar anläggningarna från obehöriga och i grundtjänsten ingår två passerkort som ger er tillgång till utrustningen dygnet runt.
I grundtjänsten ingår också ett uttag avbrottsfri kraft på 230 volt och med 10 amperes säkring. Priset för grundtjänsten varierar bland annat beroende på i vilken av våra hallar du placerar utrustningen. Utöver grundpriset tillkommer elförbrukningen som debiteras per kWh enligt prislista. Kontakta oss för mer specifika prisuppgifter och information om de olika hallarna.
Skräddarsy med våra tilläggstjänster
Våra tilläggstjänster gör det lättare att skapa lösningar som passar just er. Ni kan till exempel lägga till ett extra uttag med avbrottsfri kraft på 230 volt/48 volt, med en säkring på 10 ampere eller högre. Placerar du utrustningen i vår premiumhall i Sundsvall kan du dessutom få strömförsörjning från två transformatorstationer, vilket ger en högre säkerhet.
Vi kan även erbjuda fler passerkort om ditt företag har det behovet.
Vi är det lokala fibernätet som känner den lokala miljön och förstår ditt behov. Hör av dig till våra företagssäljare, på första företagssidan, så hittar vi en lösning som är optimal för dig!