Fiberbredband från ServaNet till flerfamiljshus

Oavsett om din lägenhet är en hyresrätt eller bostadsrätt gäller samma sak - det är fastighetsägaren, styrelsen eller föreningen som skriver på avtal om fiber med oss på ServaNet.

1. Skicka in förfrågan om du representerar en styrelse eller är fastighetsägare

Det första steget för att få dina fastigheter anslutna är att du som representerar styrelsen i bostadsrätten/samfälligheten, eller är fastighetsägare skickar in en förfrågan.

2. Vi tar fram en offert

När vi har tagit emot ditt ärende tittar vi på förutsättningarna för anslutning av fastigheten och du får en offert med en engångskostnad för anslutningen.

3. Vi fiberansluter fastigheten

Du beställer fiberanslutningen genom att signera offerten. När vi har tagit emot din beställning fiberansluter vi fastigheten och monterar fiberutrustning invändigt.

4. Byggnation av fastighetsnät

Från fiberutrustningen kan ServaNet, eller fastighetsägaren själv, bygga ut ett fastighetsnät som kan förse samtliga lokaler, och eventuella hyresgäster med fiber.

5. Ni beställer tjänster

När fiberutrustningen har monterats i lägenheterna eller lokalerna kan dina hyresgäster fritt beställa tjänster från våra leverantörer.

Så kan du som boende påverka situationen

Även om det inte är du själv som tecknar avtal med oss så kan du självklart påverka din situation. Det mest effektiva brukar vara att du själv, och gärna tillsammans med grannarna, lyfter frågan till styrelsen eller fastighetsägaren för att driva på utvecklingen. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan påverka situationen.
  1. När du använder detta formulär så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behöver personuppgifterna för att kunna hantera ditt ärende. Klicka här för att läsa mer
  2. Namn på bostadsrätt, samfällighet eller företag.
  3. För att förhindra missbruk så måste du klicka på molnet
    tvviewmagnifycloudbookedit
* Det här fältet är obligatoriskt