Fiberbredband från Servanet till flerfamiljshus & samfälligheter

För hyresrätter, bostadsrätter och samfälligheter gäller samma sak - det är fastighetsägaren, styrelsen eller föreningen som skriver på avtal om fiber med oss på Servanet.

1. Skicka in förfrågan om du representerar en styrelse eller är fastighetsägare

Det första steget för att få dina fastigheter anslutna är att du som representerar styrelsen i bostadsrätten/samfälligheten, eller är fastighetsägare skickar in en förfrågan.

2. Vi tar fram en offert

När vi har tagit emot ditt ärende tittar vi på förutsättningarna för anslutning av fastigheten och du får en offert på anslutningen.

3. Vi fiberansluter fastigheten

Du beställer fiberanslutningen genom att signera offerten. När vi har tagit emot din beställning fiberansluter vi fastigheten och monterar fiberutrustning invändigt.

4. Byggnation av fastighetsnät

Från fiberutrustningen kan Servanet, eller fastighetsägaren själv, bygga ut ett fastighetsnät som kan förse samtliga lokaler, och eventuella hyresgäster med fiber.

5. Ni beställer tjänster

När ni erhållit en leveransbekräftelse från Servanet så kan ni beställa tjänster från tjänsteleverantörerna i vårt fibernät.

Så kan du som boende påverka situationen

Även om det inte är du själv som tecknar avtal med oss så kan du självklart påverka din situation. Det mest effektiva brukar vara att du själv, och gärna tillsammans med grannarna, lyfter frågan till styrelsen eller fastighetsägaren för att driva på utvecklingen. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan påverka situationen.
  1. När du använder detta formulär så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behöver personuppgifterna för att kunna hantera ditt ärende. Klicka här för att läsa mer
  2. Namn på bostadsrätt, samfällighet eller företag.
  3. För att undvika spam så måste du klicka på kompassen