aktuellt2
Vi söker en säljare till Sundsvall/Timrå

Vi söker nu en driven och målinriktad säljare med fokus på privatmarknaden till vårt platskontor i Sundsvall.
I år ökar vi utbyggnadstakten ännu mer med målet om att ansluta ytterligare drygt 4 200 kunder till det öppna fibernätet för internet, tv och telefoni i våra kommuner i Västernorrland och Jämtland.
I den här expansiva fasen behöver vi en driven och målinriktad säljare med fokus på privatmarknaden till vårt platskontor i Sundsvall.
Din huvudsakliga uppgift som säljare hos ServaNet blir att, genom relationsskapande säljinsatser, bearbeta den lokala marknaden tillsammans med de övriga i säljteamet. Du ansvarar för hela säljprocessen; från projektstart med proaktivt sälj, bokning och genomförande av säljmöten till att koordinera, delta på informationsträffar och knyta ihop affären. Våra säljprojekt kan löpa över flera månader, vilket innebär att du även kommer att arbeta med uppringande och uppföljande verksamhet då vi strävar efter en god kommunikation med våra kunder.
Att jobba med fiber är att jobba med framtiden och dina arbetsdagar kommer fyllas av personliga möten och etablering av goda kontakter med blivande kunder. Som säljare är du ServaNets ansikte utåt.
#inlineditbutton