Vi söker en säljare till Ragunda/Strömsund

Är du en driven och målinriktad säljare som vill hjälpa oss i arbetet med att förse Strömsunds- och Ragunda kommuner med internet, tv och telefoni via vårt öppna fibernät?
ServaNet är det lokala och kommunalt ägda fibernätet i Ragunda, Strömsund och Berg i Jämtlands län samt i Sundsvall, Timrå, Härnösand och Ånge kommuner i Västernorrlands län. Sett till ytan är ServaNet Sveriges största stadsnät och har dryga 25 000 hushåll och företag anslutna. I år är målet att ansluta ytterligare drygt 4 000 kunder till det öppna fibernätet för internet, tv och telefoni. I den här expansiva fasen behöver vi en driven och målinriktad säljare som ska bearbeta Strömsunds- och Ragunda kommuner, med placeringsort i Stugun.

Vem är du?

Vi vill att du har utbildning från gymnasium, YH eller motsvarande, med god förståelse för branschens verksamhetsområden. Du har flerårig erfarenhet som säljare, gärna inom det tekniska området. Erfarenheter från arbete med fiber är meriterande.
För att lyckas i rollen som säljare hos ServaNet är det viktigt att du är lösningsfokuserad och duktig på att knyta relationer.
Vi söker dig som är självgående i din yrkesroll, tillika initiativtagande. Du sporras av mål och resultat och trivs dessutom med att hantera parallella uppgifter och projekt i olika faser.
Du behöver körkort i tjänsten.