aktuellt2
Vi söker en säljare till Härnösand

Nu söker vi en driven och målinriktad säljare för både företags- och privatmarknaden till kontoret i Härnösand!
Sett till ytan är vi Sveriges största kommunala stadsnät med dryga 20 000 hushåll och företag anslutna till oss. I år ökar vi utbyggnadstakten ännu mer med målet om att ansluta ytterligare 4 300 kunder till vårt öppna fibernätet för internet, tv och telefoni. Nu behöver vi din hjälp som säljare!
Din huvudsakliga uppgift blir att, genom relationsskapande säljinsatser, bearbeta den lokala marknaden tillsammans med de övriga i säljteamet. Du ansvarar för hela säljprocessen; från projektstart med proaktivt sälj, bokning och genomförande av säljmöten till att koordinera, delta på informationsträffar och knyta ihop affären. Våra säljprojekt kan löpa över flera månader, vilket innebär att du även kommer att arbeta med uppringande och uppföljande verksamhet då vi strävar efter en god kommunikation med våra kunder.
Att jobba med fiber är att jobba med framtiden och dina arbetsdagar kommer fyllas av personliga möten och etablering av goda kontakter med blivande kunder. Som säljare är du ServaNets ansikte utåt.
Du rapporterar direkt till platschefen.

Kvalifikationer

Vi vill att du har teknisk utbildning från gymnasium, YH eller motsvarande, med god förståelse för branschens verksamhetsområden. Du har flerårig erfarenhet som säljare, gärna inom det tekniska området. Har du dessutom arbetat med fiber så är det meriterande.
B-körkort krävs för tjänsten.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som säljare hos ServaNet är det viktigt att du gillar att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat. Du är en fena på att hantera människor och relationer, samtidigt som du har ett inre driv som ger dig uthållighet, även i motvind. Vi söker dig som är självgående i din yrkesroll, tillika initiativtagande, och att du sporras av mål och resultat. Du trivs med att hantera parallella uppgifter och projekt i olika faser.

Arbetsmiljö och hälsa

På ServaNet har vi flexibel arbetstid då vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare skapar sig en sund balans mellan arbete och fritid. Vi är stolta över vårt strategiska arbetsmiljöarbete och tillsammans skapar vi förutsättningar för att du ska kunna ta hand om din egen hälsa. Vi har exempelvis ett eget gym på arbetsplatsen och löpande träningspass med instruktör, bland annat yoga.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning av personal.
•Anställningen är tillsvidare på heltid.
•Tillträde enligt överenskommelse och med hänsyn till eventuell uppsägningsperiod.
•Individuell lönesättning tillämpas.

För ansökan och mer information

Låter detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande, dock senast 2017-10-23.

För mer information om tjänsten är du välkommen att rekryteringsspecialist Benitha Berg på tfn 060-191 638 alternativt rekryterande chef Frederik Innala på tfn 070-819 46 66.

Facklig företrädare

Magnus Steggo, Vision på tfn 060-658 55 83.