aktuellt2
Vi söker en platschef till Ragunda/Strömsund

Vill du vara med och göra ServaNet till Sveriges ledande stadsnät? Vi har ambitioner att vara ledande inom branschen beträffande kvalitet, kundnöjdhet och tjänsteutbud. ServaNets platschefer har en central roll i detta, med ansvar för lokalkontorets verksamhet, som bland annat innefattar ansvar för ekonomi och personal, samt kontakter med kunder, ägare och samarbetsparters.
Som platschef ansvarar du för verksamheten i Strömsunds och Ragunda kommun, vilket innebär ett totalansvar för ekonomi, budget, personal- och arbetsmiljöfrågor. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.
Du har personalansvar för medarbetare på kontoren, vilka består av säljare och drifttekniker, både inhyrd och anställd personal. En utmaning med de geografiska ytor vi arbetar över är att ha bra kontakt med kunderna och våra kommunala ägare. Dessutom är byggpersonal stationerad på kontoret och deras arbete leds centralt. Du leder din grupp av medarbetare och säkerställer att de har rätt verktyg för att kontinuerligt utvecklas i takt med nya arbetsuppgifter och utmaningar.
I tjänsten arbetar du systematiskt med förbättrings- och utvecklingsarbete samt med åtgärder på kort och lång sikt för den lokala verksamheten. Du ansvarar också för övergripande lönsamhet, planering, kvalitetsarbete och nyckeltal. Operativt sälj ingår i rollen.
Viktigt är att ha ett nära samarbete med de gemensamma funktionerna i företaget som t.ex. kommunikationsenheten, och ett nära samarbete med kommun och näringsliv.
Som person är du trygg i ditt ledarskap och en god lagspelare med ett strukturerat arbetssätt och god analytisk förmåga. Du är självgående och engagerad samt tar ansvar för att verksamheten utvecklas och att du och dina medarbetare arbetar mot företagets mål.
#inlineditbutton