Teckna nätavtal/grundtjänst

Du behöver ha ett nätavtal med oss för att kunna använda din anslutning. Det kostar 199kr/mån och det du betalar för är drift och underhåll av nätet. I nätavtalet ingår en grundtjänst med internet upp till 2Mbit/s.

Uppsägningstiden är en kalendermånad, räknat från månadsskiftet efter uppsägningsdagen.

Du som bor i Mitthem, Ragunda Hyreshus eller Ånge Fastigheter (ÅFA)

Kostnaden för nätavtalet och grundtjänsten på 2Mbit/s är inbakat i hyran för dig som bor i Mitthem, Ragunda Hyreshus eller ÅFA. Är du nyinflyttad hos några av dessa hyresvärdar behöver du göra en beställning för nätavtalet och grundtjänsten här.

Samma person på nätavtal och tjänst

För att vi ska kunna identifiera din beställning och du ska få din tjänst så snabbt som möjligt rekommenderar vi att det är samma person som tecknar nätavtalet och beställer tjänst från våra leverantörer.
 1. När du ingår avtal med Servanet, så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behöver personuppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, utveckla vår verksamhet till nytta för dig och för att exempelvis kunna kontakta dig vid supportärenden. Klicka här för att läsa mer
 2. (Tolv siffror: ÅÅÅÅMMDDXXXX)
 3. (Om annan än anslutningsadressen)
 4. (Faktureringsadressens postnummer och ort)
 5. Om du inte gör ett aktivt val kommer du att få vanliga pappersfakturor i din brevlåda. Vill du istället vara miljövänlig och slippa faktureringsavgiften på 19 kronor kan du få dina fakturor till din e-post.

  Se mer om alla våra betalsätt och hur du får din faktura elektroniskt.
 6. Kan ta upp till 5 arbetsdagar - välj en vardag.
  calendar
 7. Vi är nätägare fram till överlämningspunkten i ditt hus och du äger tjänstefördelaren som installeras hos dig. Med ett serviceavtal får du som bor i villa/hus kostnadsfri hjälp om den fiberutrustning vi installerat hos dig skulle gå sönder. Serviceavtalets uppsägningstid är en månad.
 8. För att undvika spam så måste du klicka på kompassen