Din faktura

Vi fakturerar dig en månad i förskott och du kan välja något av de här betalningssätten
Pappersfaktura 19kr/faktura
E-faktura via bank 0 kr
Autogiro 0 kr*
* Vill du ha en papperskopia på din faktura påförs en faktureringsavgift på 19kr.

Pappersfaktura

Om du inte själv väljer ett annat betalningssätt kommer du att få vanliga pappersfakturor i din brevlåda från oss. Du kan när som helst byta till något av våra andra alternativ.

E-faktura via bank

Vill du slippa få fakturan i brevlådan kan du få den elektroniskt direkt till din internetbank. Både smidigt och miljövänligt.
Så här anmäler du: I din internetbank lägger du till ServaNet AB som e-fakturamottagare. Vid registreringen anger du ditt kundnummer hos ServaNet, du hittar kundnumret på en ServaNet-faktura. Tjänsten blir i regel aktiverad till nästa månadsfakturering, men inkommer anmälan för nära inpå en fakturering kan du hinna få ytterligare en vanlig faktura innan din betalningsmetod blir e-faktura.

Autogiro

Med autogiro dras beloppet direkt från ditt bankkonto på förfallodatumet och du behöver inte göra någon registrering i din internetbank. Tänk på att se till att det finns täckning på kontot på förfallodatumet när beloppet ska dras.
Så här anmäler du: Det måste vara samma person som anmäler autogiro som tecknat avtal med ServaNet. För att aktivera autogiro ska du fylla i en autogiroanmälan och skicka in till oss. Kontakta oss så skickar vi en ansökningsblankett till dig. Det tar 2-3 veckor från det att vi fått in din ansökan till att autogirotjänsten är aktiverad.
Filer