Din faktura

Vi fakturerar dig en månad i förskott och du kan välja något av de här betalningssätten
E-faktura via bank 0 kr
Autogiro 0 kr*
Pappersfaktura 19kr/faktura
E-postfaktura 0 kr
* Vill du ha en papperskopia på din faktura påförs en faktureringsavgift på 19kr.
E-faktura via bank Vill du slippa manuellt hantering kan du få din faktura elektroniskt direkt till din internetbank. Både smidigt och miljövänligt! Så här anmäler du: I din internetbank lägger du till Servanet AB som e-fakturamottagare. Vid registreringen anger du ditt kundnummer hos Servanet, du hittar kundnumret på en Servanet-faktura. Tjänsten blir i regel aktiverad till nästa månadsfakturering, men inkommer anmälan för nära inpå en fakturering kan du hinna få ytterligare en vanlig faktura innan din betalningsmetod blir e-faktura.
Autogiro
Med autogiro dras beloppet direkt från ditt bankkonto på förfallodatumet och du behöver inte göra någon registrering i din internetbank. Tänk på att se till att det finns täckning på kontot på förfallodatumet när beloppet ska dras.
Så här anmäler du: Det måste vara samma person som anmäler autogiro som tecknat avtal med Servanet. För att aktivera autogiro ska du fylla i en autogiroanmälan och skicka in till oss. Skriv ut dokumentet här på sidan eller kontakta oss så skickar vi en ansökningsblankett till dig. Det tar 2-3 veckor från det att vi fått in din ansökan till att autogirotjänsten är aktiverad.

Pappersfaktura

Om du inte själv väljer ett annat betalningssätt kommer du att få vanliga pappersfakturor i din brevlåda. Du kan när som helst byta till något av våra andra alternativ.
E-postfaktura
Vill du slippa få fakturan i brevlådan kan du få den som en PDF till din mail och betala in manuellt som en vanlig faktura. Ett miljövänligt alternativ då vi slipper både pappersförbrukning och postgång.
Så här anmäler du: Kontakta oss via eller 0200-120 035 och meddela att du vill byta till detta faktureringsalternativ.