ADSL - I väntan på fiber

När vi har tagit emot din beställning kontrollerar vi om du har möjlighet att få ADSL och återkommer med dina förutsättningar. Sedan väljer du vilken leverantör du vill ska leverera din internettjänst.
Beställningen gäller förutsatt att teleledningarna är högst fem kilometer långa och av tillräckligt god kvalitet. Tekniska begränsningar gör att det endast är i vissa områden vi kan leverera upp till 24 Mbit/s. När du har beställt din internettjänst kontrolleras det vilken hastighet du kan få och om den beställda hastigheten inte kan levereras får du veta det.
Har du problem med ditt ADSL kan du läsa mer om hur du går tillväga här.
  1. När du använder detta formulär så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behöver personuppgifterna för att kunna hantera ditt ärende. Klicka här för att läsa mer
  2. Ange om du vill starta med vår internetgrundtjänst, eller om du kommer att kontakta en leverantör för att beställa högre hastighet som börjar gälla direkt när du blir inkopplad.
  3. Gäller om du har fast telefoni.
  4. Om annan än ovan.
  5. Ange när du vill bli inkopplad i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD. Det kan ta upp till 14 dagar.
  6. För att förhindra missbruk så måste du klicka på kompassen
    designrulercompassprintcloudflag
* Det här fältet är obligatoriskt
Kom ihåg modemet
Vi tillhandahåller inga ADSL-modem. Vissa av våra internetleverantörer erbjuder modem när du beställer internet av dem. Får du inget modem av din leverantör kan du själv köpa ett i närmaste elektronikbutik. Modemet ska stödja ADSL 2+.