Teckna supersnabb fiber - från 9 900 kr!

För att fler ska kunna ta del av den supersnabba uppkoppling som krävs i dagens moderna hem har vi nu en kampanj där vi reducerar priset på fiberanslutningen om du vid en nyanslutning samtidigt tecknar en internettjänst på 500/500 Mbit/s i 24 månader (från 339kr/mån). I kampanjen kan du välja bland tjänsteleverantörerna Alltele, Arkaden, Bahnhof, Bredband2 och T3.
Vi kontaktar dig inom 5 arbetsdagar och berättar mer om dina förutsättningar att ta del av kampanjen.

Vanliga frågor och svar om kampanjen

Varför kan jag bara beställa 500/500 Mbit/s från vissa tjänsteleverantörer i kampanjen?

Samtliga av våra tjänsteleverantörer har blivit tillfrågade om att vara med i kampanjen. De tjänsteleverantörer som valde att vara med finns presenterade på beställningsblanketten.

Ingår något annat än internet från tjänstelevernatören?

Du får en internethastighet med 500/500 Mbit/s från den valda tjänsteleverantören. Är du intresserad av att beställa tv-abonnemang eller telefoni kan du beställa det från valfri tjänsteleverantör på www.servanet.se...

Vad händer efter 24 månader?

Du binder dig till internet med 500/500 Mbit/s i 24 månader och därefter har du en månads uppsägningstid på internettjänsten och nätavtalet med ServaNet. Om du väljer att fortsätta med samma internetleverantör kommer kostnaden automatiskt att justeras till aktuellt pris för den internettjänsten

Varför betalar jag 179kr/mån utöver det jag betalar till tjänsteleverantören?

Nätavgiften på 179 kr/mån är separerat från kostnaden för tjänsterna. I nätavtalet ingår en internethastighet med 2Mbit/s och det du betalar för är bland annat drift och underhåll av nätet. Du väljer själv när du vill starta nätavtalet. Uppsägningstiden är en kalendermånad, räknat från månadsskiftet efter uppsägningsdagen. Vissa andra aktörer väljer istället att baka in nätavgiftskostnaden i den kostnad du betalar till tjänsteleverantören och dessa tjänster får då en högre kostnad jämfört med motsvarande tjänst hos oss. En ytterligare anledning till att vi väljer att ha nätavtalet är för att vi vill ha en fortsatt relation med dig som är ansluten till vårt nät. Vilket också gör det enklare om du har problem med din uppkoppling.