Säg hej till supersnabb fiber från ServaNet - Strömsunds lokala fibernät

Med fiber från ServaNet kan du ta farväl av onödiga laddarsymboler och välkomna supersnabbt internet, tv och telefoni.

Nu kan du besöka vårt nyöppnade lokalkontor i Strömsund

På tisdagar 10.00-18.00 finns vi på plats för att svara på dina fiberfrågor i vårt nyöppnade lokalkontor på Ramselevägen 1 i Strömsund. Vill du besöka oss en annan veckodag kan du höra av dig till någon av våra säljare för att få information om när vi finns på plats.
Vi planerar för byggstart i Gåxsjö-Sikås-Kakuåsen
Upphandlingen av den entreprenör som ska hjälpa oss att bygga fiber i området är klart! Detaljplanering av området kommer att ske under sommaren tillsammans med utsedd entreprenör och vi beräknar att fiberbygget kan påbörjas efter semestrarna 2017.

Upphandling ortsammanbindande fibernät

Just nu håller vi på med upphandling av den entreprenör som ska hjälpa oss att bygga det ortsammanbindande fibernätet på sträckan Gåxsjö-Yxskaftkälen-Bredkälen-Näsviken-Strömsund och räknar med att det ska vara klart i skiftet maj/juni 2017. Nästa steg är att detaljplanera området tillsammans med entreprenören och det gör att byggstart troligen sker i början på juli.

Bidragsansökan för EU-stöd är inskickad

EU-stödet kan göra det möjligt att fiberansluta din bostad till ett rimligt pris. En intresseanmälan för fiber är kostnadsfri, och du bestämmer sedan om du vill beställa om det blir aktuellt i ditt område. Vår EU-bidragsansökan beräknas besvaras i slutet av juni 2017. OBS! Vi tar fortfarande emot intresseanmälningar i dessa områden.
Eftersom Strömsunds kommun är Sveriges sjunde största kommun sett till ytan har vi delat upp den enligt de distrikt som finns för att du enkelt ska kunna se vilka bidragssträckor och områden som ingår i varje distrikt. Använd kartan nedan för att navigera dig till ditt område.

Hur gör jag för att få fiber?

Hör gärna av dig om du har frågor!

Roger Zollner, säljare privat
roger.zollner@servanet.se
060-658 55 16
Kent Björk, säljare företag
kent.bjork@servanet.se
060-658 56 25
Mattias Strömqvist, platschef Strömsund/Ragunda Kommun
mattias.stromqvist@servanet.se
060-658 56 04
ServaNet Kundcenter
0200-120 035
info@servanet.se

Besök oss på Ängevägen 1 i Stugun, Ragunda kommun

Vi har platskontoret öppet på tisdagar mellan 09:00-11:30 och 12:30-15:00. Stig på om du vill träffa oss, ställa dina frågor på plats eller är sugen på kaffe! Välkommen!
#inlineditbutton