Strömsunds tätort

Vi bygger fibernät i Strömsunds tätort!

Senast uppdaterad: 15 oktober 11:14
Eltel är den entreprenör som bygger fiberutbyggnaden i Strömsunds tätort. Löpande verifieras och aktiveras fiberanslutningarna. När verifieringen är utförd behöver vi ca 10-15 arbetsdagar oss för att dokumentera, registrera och slutligen aktivera din anslutning. Du får en leveransbekräftelse av oss, via e-post eller post, när du kan surfa. Om du beställt tjänster från en leveran...
gray Intresse 2 st 0%
gray Beställning 35 st 8%
gray Ansluten 383 st 91%
Möjliga anslutningar: 421 st
Oppettider-Ragunda-Stromsund-ServaNet

Öppettider lokalkontor i Ragunda och Strömsunds kommuner

Varför ska jag ha fiber? Hur ska jag gräva? Vilka hastigheter kan jag få? Varmt välkommen att träffa oss på våra lokalkontor i Ragunda och Strömsunds kommuner om du har frågor eller funderingar kring fiber, ServaNet, utbyggnaden i kommunerna, grävning eller ditt fibererbjudande.

Levbekr-Symbol-ServaNet-2018

Du får en leveransbekräftelse när du kan surfa

När lamporna på din tjänstefördelare börjar lysa behöver vi en tid på oss för att dokumentera, registrera och slutligen aktivera din anslutning. Du får en leveransbekräftelse av oss, via sms, när anslutningen är aktiverad och du kan surfa. Om du har beställt tjänster från våra leverantörer, eller om du i samband med beställningen valt att nätavtalet och grundtjänsten (2Mbit/...

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Sistabestdag-2018

Sista beställningsdag har passerat

Vi har nu kommit så pass långt med fiberarbetet att vi inte längre har möjlighet att ta emot fler beställningar i projektet. Om du beställer blir du hanterad som en efteranslutning, detta innebär att vi kollar på dina förutsättningar efter att vi har gjort klart området och anslutit de som har beställt.
Kontaktpersoner för Strömsunds tätort
  • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
    Kundcenter ServaNet
    , 0200-120 035
  • Har du frågor kring den pågående byggnationen?
    Johan Olovsson, Projektledare ServaNet
    , 060-658 56 33