home

Strömsunds kommun

Villaområde

Anmäl ditt intresse för fiber i Strömsunds kommun

Senast uppdaterad: 7 september 15:20
Varför vänta? Anmäl ditt intresse för fiber redan idag. När vi har fått ett tillräckligt högt antal intresseanmälningar är nästa steg att vi kollar på förutsättningarna att ansluta ditt område.

Vill du vara med och påverka?

Prata med dina grannar och berätta varför du vill ha en anslutning. Ju fler ni är som är intresserade – desto större är era chanser att få fiber. Därför kan en liten ansträngning från dig avgöra om det blir fiber till området eller inte.

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

  • Tekniken är den snabbaste och mest driftsäkra på marknaden idag och inom en överskådlig framtid. Det är hela Europa överens om. Kopparnätet, det vill säga Adsl, avvecklas allteftersom och fibern tar vid som den självklara infrastrukturen.
  • ServaNet är det lokala, kommunala och trygga fibernätet som finns nära dig nu och i framtiden. Vi har ett befintligt eget stamnät att utgå från och lång erfarenhet av att bygga fiber i och kring Ånge.
  • En anslutning är ekonomiskt hållbart då värdeökningen som fibern tillför villan överstiger anslutningskostnaden enligt flera mäklare. Vid en jämförelse med vad du idag betalar för internet, tv och telefoni så brukar dessutom månadskostnaden för fiber vara direkt jämförbar, om inte billigare.

Hör gärna av dig om du har frågor!

Roger Zollner, säljare privat
roger.zollner@servanet.se
060-658 55 16

Kent Björk, säljare företag

Har du frågor om tjänster, nätavtal eller annat?

#inlineditbutton