Strömsunds kommun

Anmäl ditt intresse för fiber i Strömsunds kommun

Senast uppdaterad: 2018-09-12
Varför vänta? Anmäl ditt intresse för fiber redan idag. När vi har fått ett tillräckligt högt antal intresseanmälningar är nästa steg att vi kollar på förutsättningarna att ansluta ditt område.

Hur gör jag för att få fiber?

Vill du vara med och påverka?

Prata med dina grannar och berätta varför du vill ha en anslutning. Ju fler ni är som är intresserade – desto större är era chanser att få fiber. Därför kan en liten ansträngning från dig avgöra om det blir fiber till området eller inte.
Oppettider-Ragunda-Stromsund-ServaNet

Öppettider!

!Lokalkontor Stugun
Ängevägen 1A
Kontorstid måndag - fredag

!Lokalkontor Strömsund
Ramselevägen 1
Tisdagar kl 10-15

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infras...

Internet-WiFi

Den första februari 2019 höjdes nätavgiften till 199 kronor per månad

Utöver kostnaden för anslutningen och dina tjänster behöver du ha ett nätavtal för att kunna använda uppkopplingen. Från och med 1 februari 2019 är avgiften för nätavtalet 199kr/mån.

Annan-Aktor-ServaNet2

Har du beställt fiber från en annan aktör, men vill välja oss istället?

Du som konsument har rätt till att häva ditt avtal med den aktör du har beställt fiber genom upp till 14 dagar från när avtalet eller beställningen skrevs på. Detta är i enlighet med lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (LODA - 2005:59).

EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!
Kontaktpersoner för Strömsunds kommun
 • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
  Kundcenter ServaNet
  , 0200-120 035
 • Platschef, Strömsund-Ragunda
  Tomas Isaksson
  , 060-658 56 04
 • Säljare
  Emil Toivoinen
  , 060-658 55 17