Strömsunds kommun

Anmäl ditt intresse för fiber i Strömsunds kommun

Senast uppdaterad: 9 apr 11:56
Med lokal fiber får du tillgång till de vassaste tjänsterna inom bredband, tv och smarta tjänster för hemmet. Varför vänta? Anmäl ditt intresse för fiber redan idag. När vi har fått ett tillräckligt högt antal intresseanmälningar är nästa steg att vi kollar på förutsättningarna att ansluta ditt område.

Hur gör jag för att få fiber?

Vill du vara med och påverka?

Prata med dina grannar och berätta varför du vill ha en anslutning. Ju fler ni är som är intresserade – desto större är era chanser att få fiber. Därför kan en liten ansträngning från dig avgöra om det blir fiber till området eller inte.
gray Intresse
Möjliga anslutningar: 1077 st

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Annan-Aktor-ServaNet2

Har du beställt fiber från en annan aktör, men vill välja oss istället?

Du som konsument har rätt till att häva ditt avtal med den aktör du har beställt fiber genom upp till 14 dagar från när avtalet eller beställningen skrevs på. Detta är i enlighet med lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (LODA - 2005:59).

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Senast uppdaterad: 2018-01-05
Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!
EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22
Kontaktpersoner för Strömsunds kommun
#inlineditbutton