Rossöns Tätort

Fiber till Rossön - entreprenören är igång!

Senast uppdaterad: 12 maj 13:41
Arbetet är igång och redan nu har de flesta i området fått ett första besök för att diskutera och komma överens om den grävning entreprenören ska utföra på din, och dina grannars tomt.
Under kommande vecka påbörjas också hembesöken där tjänstefördelare, och väggbox, monteras på husväggen. Parallellt med detta startar tomt- och områdesgrävning.

Det går fortfarande ...
Beställning Beställning 131 st 57%
Möjliga anslutningar: 230 st
Minimikrav
Vi behöver 125 st beställningar för att gå vidare

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Har du företag eller lägenhetshus i området?

Om du har företag eller lägenhetshus i området och är intresserad av en fiberanslutning är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du kan skicka ett mail till foretag@servanet.se eller fylla i vårt webbformulär. Under fliken "Kontaktpersoner" hittar du kontaktuppgifter till de som ansvarar för ditt område.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på ServaNet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Rossöns Tätort
  • Beställningsfas
  • Är beställningen bindande?
  • Vad är det som är så bra med fiber?
  • Vad är ett nätavtal?
  • Kan jag få ROT-avdrag?
  • Vad är ett serviceavtal?