Rossöns Delområden

Fiber till Rossöns delområden - beställ lokal fiber nu!

Senast uppdaterad: 8 sep 15:02
Vi kan med glädje meddela att vi fick ihop de 125 beställningar som behövdes för att bygga ut fibernätet i Rossöns tätort! Byggnationen i tätorten kommer att påbörjas i år. Du som bor utanför tätorten har fortfarande möjlighet att beställa, vi har flyttat sista beställningsdatum till 30 september.
Beställning Beställning 52 st 44%
Möjliga anslutningar: 119 st
Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Har du företag eller lägenhetshus i området?

Om du har företag eller lägenhetshus i området och är intresserad av en fiberanslutning är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du kan skicka ett mail till foretag@servanet.se eller fylla i vårt webbformulär. Under fliken "Kontaktpersoner" hittar du kontaktuppgifter till de som ansvarar för ditt område.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på ServaNet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Rossöns Delområden
  • Beställningsfas
  • Är beställningen bindande?
  • Vad är det som är så bra med fiber?
  • Vad är ett nätavtal?
  • Kan jag få ROT-avdrag?
  • Vad är ett serviceavtal?