Lövberga till Stornäset/Björksjönäset (EU)

Lövberga till Stornäset/Björksjönäset

Senast uppdaterad: 2018-09-26
ServaNet har fått EU-stöd beviljat för vidare utbyggnad av fibernätet i Strömsund kommun. Detta innebär att vi har kunnat påbörja planeringen fiberutbyggnaden i sex områden, varav du tillhör ett av dem. Efter genomgång av antal beställningar under våren så står det klart att vi dessvärre inte uppnått tillräckligt många beställningar. Vi har ortsammanbindande fiber på plats...
gray Intresse 17 st 14%
gray Beställning 28 st 24%
Möjliga anslutningar: 118 st
Oppettider-Ragunda-Stromsund-ServaNet

Öppettider!

Lokalkontor Stugun
Ängevägen 1A
Kontorstid måndag - fredag

Lokalkontor Strömsund
Ramselevägen 1
Tisdagar kl 10-15


ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infras...

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

VaraMedOchPaverka

Vill du vara med och påverka?

Tillräckligt många behöver beställa för att vi ska ha möjlighet att bygga ut fibernätet till området. Prata med dina grannar och berätta varför du har valt att beställa fiber. Ju fler ni är som beställer – desto större är era chanser att få fiber. Därför kan en liten ansträngning från dig avgöra om det blir fiber till området eller inte.

EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!
Kontaktpersoner för Lövberga till Stornäset/Björksjönäset (EU)
 • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
  Kundcenter ServaNet
  , 0200-120 035
 • Tomas Isaksson
  , 060-658 56 04
 • Säljare
  Emil Toivoinen
  , 060-658 55 17
 • Tommy Söderberg
  , 060-658 56 25