Järvsand till Alanäset (EU)

Fiber till Järvsand - Alanäset!

Senast uppdaterad: 2018-10-03
Nu är vi på god väg att nå Järvsand - Alanäset med Strömsunds lokala fibernät. Strömsunds kommun har fått finansiellt stöd beviljat från EUs Regionalfond, och därmed gett oss uppdraget att fortsätta bygga ut fibernätet i kommunen. Vi har fastställt en planerad byggnationsstart för Järvsand - Alanäset år 2019.
gray Intresse 84 st 32%
Möjliga anslutningar: 263 st
Oppettider-Ragunda-Stromsund-ServaNet

Öppettider!

Lokalkontor Stugun
Ängevägen 1A
Kontorstid måndag - fredag

Lokalkontor Strömsund
Ramselevägen 1
Tisdagar kl 10-15


ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infras...

EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!
Kontaktpersoner för Järvsand till Alanäset (EU)
  • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
    Kundcenter ServaNet
    , 0200-120 035
  • Säljare
    Emil Toivoinen
    , 060-658 55 17