Hammerdals tätort

Fiber till Hammerdal - skicka in din beställning!

Senast uppdaterad: 17 oktober 14:31
Tillsammans med Strömsunds kommun har vi beslutat om att prioritera ditt område för att försöka få till en utbyggnad under 2019. Vi har sett över förutsättningarna och kostnaderna för att bygga ut fibernätet i Hammerdals tätort. För att byggnadskalkylen ska gå ihop krävs det att 150 hushåll beställer fiber.
gray Intresse 41 st 18%
gray Beställning 96 st 41%
Möjliga anslutningar: 233 st
Minimikrav
Vi behöver 150 st beställningar för att gå vidare
96 av 150
Oppettider-Ragunda-Stromsund-ServaNet

Öppettider lokalkontor i Ragunda och Strömsunds kommuner

Varför ska jag ha fiber? Hur ska jag gräva? Vilka hastigheter kan jag få? Varmt välkommen att träffa oss på våra lokalkontor i Ragunda och Strömsunds kommuner om du har frågor eller funderingar kring fiber, ServaNet, utbyggnaden i kommunerna, grävning eller ditt fibererbjudande.

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infras...

EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!
Kontaktpersoner för Hammerdals tätort
  • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
    Kundcenter ServaNet
    , 0200-120 035
  • Har du frågor kring den pågående byggnationen?
    Hans Johansson, Projektledare ServaNet
    , 060-658 56 36