Hall-Håxåsen/Sannaflokälen (EU)

Hall-Håxåsen/Sannaflokälen

Senast uppdaterad: 3 sep 11:30
Nu pågår ett arbete med att se över vilka möjligheter vi har att fiberansluta fler fastigheter i Strömsund. Vi går igenom område för område i kommunen för att få en överblick. Ditt område ingår i ett Eu-bidragsprojekt som ska utvärderas under hösten 2020. Därefter ska ett politiskt beslut tas rörande vilket, eller vilka områden, som blir aktuella att fiberansluta i Strömsunds kommun härnäst.

Har du frågor?

ServaNet Kundcenter

0200-120 035
Ställ din fråga på Facebook Messenger
gray Beställning 10 st 50%
Möjliga anslutningar: 20 st

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

eu

EU-stöd för ortsammanbindande fibernät och utbyggnad

ServaNet har fått finansiellt stöd från Europeiska Unionen. Detta möjliggör en bred utbyggnad av vårt fibernät och för framtida innovationer. För att bygga det ortsammanbindande fibernätet har vi fått stöd av Europeiska regionalfonden vilket gör det möjligt att du ska kunna få fiber till ditt område. När det ortsammanbindande nätet är byggt har vi möjlighet att i steg två ...
Kontaktpersoner för Hall-Håxåsen/Sannaflokälen (EU)
 • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
  Kundcenter ServaNet
  , 0200-120 035
 • Tomas Isaksson
  , 060-658 56 04
 • Säljare
  Emil Toivoinen
  , 060-658 55 17
 • Tommy Söderberg
  , 060-658 56 25
#inlineditbutton