Ede med omnejd (EU)

Fiber till Ede med omnejd

Senast uppdaterad: 27 september 08:24
Vi har under året lagt grunden för vidare utbyggnad framöver till Hammerdals ytterområden Ede – Håxås – Skarpås – Åsen med Strömsunds lokala fibernät.

gray Intresse 30 st 12%
gray Beställning 101 st 42%
gray Ansluten 2 st 1%
Möjliga anslutningar: 242 st
Oppettider-Ragunda-Stromsund-ServaNet

Öppettider lokalkontor i Ragunda och Strömsunds kommuner

Varför ska jag ha fiber? Hur ska jag gräva? Vilka hastigheter kan jag få? Varmt välkommen att träffa oss på våra lokalkontor i Ragunda och Strömsunds kommuner om du har frågor eller funderingar kring fiber, ServaNet, utbyggnaden i kommunerna, grävning eller ditt fibererbjudande.

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

Tryggheten - ServaNet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infras...

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

eu

EU-stöd för ortsammanbindande fibernät och utbyggnad

ServaNet har fått finansiellt stöd från Europeiska Unionen. Detta möjliggör en bred utbyggnad av vårt fibernät och för framtida innovationer. För att bygga det ortsammanbindande fibernätet har vi fått stöd av Europeiska regionalfonden vilket gör det möjligt att du ska kunna få fiber till ditt område. När det ortsammanbindande nätet är byggt har vi möjlighet att i steg två ...
Vi ses i Hammerdal!

Under perioden 20 november till 15 januari etablerar vi ett tillfälligt pop-up kontor i Hammerdal
Kontaktpersoner för Ede med omnejd (EU)
 • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
  Kundcenter ServaNet
  , 0200-120 035
 • Säljare, privatkunder
  Roger Zollner
  , 060-658 55 16
 • Säljare, företagskunder
  Kent Björk
  , 060-658 56 25
 • Tomas Isaksson
  , 060-658 56 04