home

Äspnäs - Klöva - Strand (EU-bidragssträcka)

Villaområde

Vi har fått beviljat EU-bidrag för att bygga fiber till flera byar i Strömsund!

Senast uppdaterad: 8 september 17:07
Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden, samt från den Europeiska jordbruksfonden för att bygga fibernät till ditt område. Nu planerar och prioriterar vi fiberutbyggnaden för de byar vi har fått beviljat bidrag. I nästa steg tar vi fram ett fibererbjudande som under hösten/vintern kommer att skickas till de byar vi planerar att börja bygga i första etappen, under 2018.

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

  • Tekniken är den snabbaste och mest driftsäkra på marknaden idag och inom en överskådlig framtid. Det är hela Europa överens om. Kopparnätet, det vill säga Adsl, avvecklas allteftersom och fibern tar vid som den självklara infrastrukturen.
  • ServaNet är det lokala, kommunala och trygga fibernätet som finns nära dig nu och i framtiden. Vi har ett befintligt eget stamnät att utgå från och lång erfarenhet av att bygga fiber.
  • En anslutning är ekonomiskt hållbart då värdeökningen som fibern tillför villan överstiger anslutningskostnaden enligt flera mäklare. Vid en jämförelse med vad du idag betalar för internet, tv och telefoni så brukar dessutom månadskostnaden för fiber vara direkt jämförbar, om inte billigare.

Hör gärna av dig om du har frågor om fiberanslutning

Roger Zollner, säljare privat
roger.zollner@servanet.se
060-658 55 16

Har du ett företag i området?

Kent Björk, säljare företag
kent.bjork@servanet.se
060-658 56 25

Har du frågor om tjänster, nätavtal eller annat?

Vi bygger fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden, samt från den Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Stöden gör det möjligt för oss att bygga ortssammanbindande fibernät till ditt område, och sedan till din bostad. Läs mer om de olika EU-projekten här!
TypVillaområde
Adresser195
gray Intresse 84 st 47%
#inlineditbutton