Wiskansfiber

Fiber till Wiskan - områdesgrävning pågår!

Senast uppdaterad: 14 augusti 10:58
Entreprenören har grävt klart och blåst ut fiber till alla hus i området. De arbetar nu i vår station i området med att koppla ihop din fiber med vårt befintliga fibernät. Allt eftersom de färdigställer fiberanslutningarna rapporterar de detta till oss och vi gör då en sista handpåläggning med driftsättning av internetuppkopplingen. När allt är klart får du en leveransbekräft...
Levbekr-Symbol-ServaNet-2018

Du får en leveransbekräftelse när du kan surfa

När lamporna på din tjänstefördelare börjar lysa behöver vi en tid på oss för att dokumentera, registrera och slutligen aktivera din anslutning. Du får en leveransbekräftelse av oss, via e-post eller post, när anslutningen är aktiverad och du kan surfa. Om du har beställt tjänster från våra leverantörer, eller om du i samband med beställningen valt att nätavtalet och grundtj...

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!

EU-flagga-cmyk-SE-jordbruk-infrastruktur-

Vi bygger fibernät till din by med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för att bygga ut vårt befintliga fibernät till din bostad. Läs mer om de olika EU-projekten här!
Kontaktpersoner för Wiskansfiber
 • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
  Kundcenter ServaNet
  , 0200-120 035
 • Säljare, privatkunder
  Andreas Uhrner
  , 060-658 55 69
 • Projektledare Eltel
  Joel Öberg
  , 072-595 46 38