Wiskansfiber

Området är anslutet och du kan ha möjlighet att beställa fiber!

Senast uppdaterad: 20 mars 08:58
Grattis! Din bostad ingår i ett område som redan är fiberanslutet, och eftersom fibernätet finns i din närhet kan även du ha möjlighet att beställa en framtidssäker uppkoppling från ditt lokala fibernät.

Vad betyder "grovåterställning"?

När du beställer en fiberanslutning med inkluderad grävning av oss gör vi en grovåterställning av marken efter att vi lagt ner fiberslangen.
Grovåterställning innebär att grävningen läggs igen och ytan görs så jämn som möjligt med befintlig massa. Med befintlig massa menas att entreprenören återställer marken med samma jord och gräs de grävt upp för att placera fiberslang...

Levbekr-Symbol-ServaNet-2018

Du får en leveransbekräftelse när du kan surfa

När lamporna på din tjänstefördelare börjar lysa behöver vi en tid på oss för att dokumentera, registrera och slutligen aktivera din anslutning. Du får en leveransbekräftelse av oss, via sms, när anslutningen är aktiverad och du kan surfa. Om du har beställt tjänster från våra leverantörer, eller om du i samband med beställningen valt att nätavtalet och grundtjänsten (2Mbit/...

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

EU-flagga-cmyk-SE-REGIONALFONDEN-dig22

Vi bygger ortssammanbindande fibernät med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska regionalfonden för att bygga ortssammanbindande fibernät som gör det möjligt att sedan gräva fiber till ditt område. När det ortssammanbindande nätet är byggt har vi möjligheten att i steg två gräva fiber till hushåll och företag längs sträckan. Läs mer om de olika EU-projekten här!

EU-flagga-cmyk-SE-jordbruk-infrastruktur-

Vi bygger fibernät till din by med stöd från EU

Vi har fått finansiellt stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för att bygga ut vårt befintliga fibernät till din bostad. Läs mer om de olika EU-projekten här!
Kontaktpersoner för Wiskansfiber
  • Har du frågor kring tjänster, nätavtal eller annat?
    Kundcenter ServaNet
    , 0200-120 035
  • Säljare, privatkunder
    Andreas Uhrner
    , 060-658 55 69