home

Strömsunds kommun

Villaområde

Anmäl ditt intresse för fiber i Strömsund

Senast uppdaterad: 20 mars 14:24
Vi har nu skickat in ansökan om EU-stöd för att bygga ut vårt fibernät i ditt område men vi tar fortfarande emot intresseanmälningar.

EU-stödet kan göra det möjligt att fiberansluta din bostad till ett rimligt pris. En intresseanmälan för fiber är kostnadsfri, och du bestämmer sedan om du vill beställa om det blir aktuellt i ditt område. Vår EU-bidragsansökan beräknas besvaras i maj 2017.

Vill du vara med och påverka?

Prata med dina grannar och berätta varför du vill ha en anslutning. Ju fler ni är som är intresserade – desto större är era chanser att få fiber. Därför kan en liten ansträngning från dig avgöra om det blir fiber till området eller inte.

Hur går det till?

På vår anslutningsguide kan du läsa om den generella processen från intresseanmälan till färdig anslutning. Besök Anslutningsguiden.nu

Varför är det bra med fiber och ServaNet?

  • Tekniken är den snabbaste och mest driftsäkra på marknaden idag och inom en överskådlig framtid. Det är hela Europa överens om. Kopparnätet, det vill säga Adsl, avvecklas allteftersom och fibern tar vid som den självklara infrastrukturen.
  • ServaNet är det lokala, kommunala och trygga fibernätet som finns nära dig nu och i framtiden. Vi har ett befintligt eget stamnät att utgå från och lång erfarenhet av att bygga fiber.
  • En anslutning är ekonomiskt hållbart då värdeökningen som fibern tillför villan överstiger anslutningskostnaden enligt flera mäklare. Vid en jämförelse med vad du idag betalar för internet, tv och telefoni så brukar dessutom månadskostnaden för fiber vara direkt jämförbar, om inte billigare.

Hör gärna av dig om du har frågor om fiberanslutning

Roger Zollner, säljare privat
roger.zollner@servanet.se
060-658 55 16

Har du ett företag i området?

Kent Björk, säljare företag
kent.bjork@servanet.se
060-658 56 25

Har du frågor om tjänster, nätavtal eller annat?

#inlineditbutton